Forumindex gaia
Ett gratis forum från www.gratisforum.se
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 


Inte rätt

 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Texter
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
EcoRegistreringsdatum: 31 januari 2008
Inlägg: 502

InläggPostat: 2011-02-20 18:44:28    Rubrik: Inte rätt Svara med citat

Ängeln låg utmattad på sin säng. Hennes kläder var fuktiga och hennes fötter var som isklumpar, men hon hade inte ork nog att byta om och ta på sig torra och varma kläder. Hur hon kände sig spelade ändå ingen roll. Hon borde egentligen inte vila om dagen heller, inte så länge det fanns demoner kvar att omvända, men hennes mänskliga kropp höll på att ge upp. Hon hade inte sovit mycket under de senaste dygnen. Hon och Sekhmet hade jagat mörkret, envist och skoningslöst. Bittersvart förtvivlan hade hängt över dem, klibbat sig fast likt ett äckligt sekret som inte ville försvinna hur hårt man än skrubbade. Det var en ständig påminnelse för dem om vad det var de kämpade mot. Demonerna var något oönskat och äckligt, något som skulle skrubbas bort från jordens yta. Som Gudslojala änglar gjorde de Guds vilja, utförde Herrens verk och varje demon som kom i deras väg fick veta sin plats. Varje demon som i ångest skrek ut sina plågor var en gåva till Gud. Varje gång änglarna kunde ta en kraft av ett ondskans kräk utförde de en Gudi behaglig gärning.

Nu fanns dock ingen demon i hennes närhet. Ängeln svepte utan att tänka närmare på saken in sig i sina stora vingar, försökte lugna ner sina skenande tankar och sin adrenalintörstande kropp. Hon behövde ett par timmars sömn för att kunna förmå sin kropp att fortsätta tjäna Gud på ett lämpligt sätt. Hon greppade sin Bibel och höll den i ett hårt grepp, slöt sina ögon och tog ett djupt andetag. Snart sov ängeln djupt och drömlöst. I hennes inre fortsatte dock en ouppmärksammad kamp mellan krafter hon bar på samt mellan den kraft hon skattade högst och hennes natur. I djupet av hennes undermedvetna grät den hon en gång varit bittert och försökte röstlöst ropa på hjälp, för detta var inte rätt. Hon borde inte bära tunga lojalitetskedjor till Gud. Hon borde inte outtröttligt jaga demoner. Hon var svekets väktare. Balansen hade varit hennes enda fasta punkt och prioritet. Detta var inte rätt.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Texter Alla tider är GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Skapa forum | Supportforum | Användarvillkor | Integritetspolicy | Cookiehantering | Kontakta oss |
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2005
Sidan tog 0.06 sekunder att ladda.